elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alboraia busca nous patrocinadors per a la VIII Edició del Concurs de Pintura a l'aire lliure “Pinta al carrer” 2021

Alboraia busca nous patrocinadors per a la VIII Edició del Concurs de Pintura a l'aire lliure “Pinta al carrer” 2021
  • L'esdeveniment artístic es celebrarà el 10 de juliol en el nucli tradicional de la localitat

L'Ajuntament d'Alboraia tornarà a celebrar el Concurs de Pintura a l'aire lliure “Pinta al carrer”, que durà a terme la seua huitena edició el dissabte 10 de juliol, dins del marc del programa d'activitats de juliol 2021 i coincidint amb el dia de Sant Cristòfor, patró del municipi. L'esdeveniment tindrà lloc als carrers del nucli tradicional i serà el Passeig d'Aragó el punt d'inscripció, trobada, exposició i lliurament de premis, la qual cosa permetrà garantir les mesures de seguretat COVID-19.

Com cada any, el consistori ha habilitat el període d'inscripció de nous patrocinadors amb la finalitat d'engrossir el nombre de premis i fomentar la participació. En la pàgina web municipal (www.alboraya.es) es pot consultar un dossier resum de les edicions anteriors del concurs i les imatges dels treballs guardonats amb la finalitat de donar a conéixer les característiques artístiques i tècniques de la iniciativa.

La dotació dels tres primers premis és de 1000€, 600€ i 400€, i són finançats per l'Ajuntament d'Alboraia i la Diputació de València. La llista de premis es completarà amb l'interés de la ciutadania d'Alboraia a patrocinar i adquirir algunes de les obres d'art que es creuen aqueix dia. Posteriorment, es publicaran les bases del concurs per a la inscripció de les persones participants en aquest.

Pujar