elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

A Alboraia avança EDIFICANT amb l'adjudicació de la redacció dels projectes

A Alboraia avança EDIFICANT amb l'adjudicació de la redacció dels projectes
  MÉS FOTOS
  A Alboraia avança EDIFICANT amb l'adjudicació de la redacció dels projectes - (foto 2)

  El pla té com a objectiu la reforma i adequació dels tres col·legis públics del municipi amb una inversió de dos milions i mitjà d'euros, que se sumen als més de quatre milions que s'invertiran en l'IES Patacona Nou

  L'Ajuntament d'Alboraia, esgotat el temps de presentació d'ofertes, adjudicarà en uns dies la redacció dels projectes. Després del lliurament dels mateixos es procedirà a adjudicar les obres, que s'espera poder iniciar el pròxim estiu.

  En concret, en el CEIP Cervantes s'invertiran 1.382.129,4 euros per a la reforma del menjador, la construcció del gimnàs i la renovació de les pistes esportives del pati. A més, es durà a terme la reforma dels banys que s'anava reclamant des de fa deu anys, al igual que la construcció del gimnàs que va haver d'escometre la Conselleria en 2006. Per fi, gràcies al pla EDIFICANT, el col·legi completarà les seues instal·lacions correctament.

  Per la seua banda, el CEIP Ausiàs March comptarà amb 964.430,71 euros per a la substitució dels mòduls prefabricats que contenen el menjador i dues aules mitjançant un nou edifici que es connectarà amb l'existent i al que es dotarà de banys per al pati, despatxos i xicotetes aules especials, així com un ascensor que donarà servei als dos edificis. A l'edifici existent es canviarà tota la fusteria interna i externa i la instal·lació elèctrica. En l'exterior es renovarà la pista esportiva, s'obrirà una gran porta en el mur del pati per a millorar l'accés al col·legi de l'alumnat i de la maquinària de neteja.

  Finalment, es destinaran al CEIP la Patacona 178.429,69 euros per a canviar per complet la coberta amb l'objectiu de millorar l'eficiència energètica del pis superior i de pal·liar les altes temperatures en les aules. A més, es renovarà el material del pati.

  Així mateix, és invertiran més de quatre milions d'euros en l'institut nou de la Patacona, que ja està en licitació per la Conselleria.

  Pujar