elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xiquets d’Alaquàs aprenen a pintar amb la boca

Xiquets d’Alaquàs aprenen a pintar amb la boca
  MÉS FOTOS
  Xiquets d’Alaquàs aprenen a pintar amb la boca - (foto 2)

  Xiquets i xiquetes de l'Espai Educatiu d'Alaquàs han participat en un taller de pintura amb la boca impartit per l'artista i nascut a Alaquàs Francisco Javier Planells Alòs. Es tracta d'una iniciativa d'este autor per tal de mostrar als xiquets i xiquetes com se sent una persona pintant amb la boca i sensibilitzar-los amb les persones amb discapacitat.

  Segons l'artista, "aquesta activitat la faig per als col·legis per a sensibilització o normalització, amb les persones que tinguen, AMB o SENSE, Diversitat Funcional o discapacitat. Vull que aprenguen que es poden fer totes les coses que vol fer un i així aconseguir la meta o la ruta que vols arribar en la vida".

  En el taller van participar un total de vint-i-cinc xiquets i xiquetes, que van poder experimentar en primera persona estat tècnica pictòrica i van realitzar diversos dibuixos acompanyats per l'autor. En el taller va estar present també l'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos. Les pintures van estar cedides gratuïtament per Pintura Jovi.

  El taller s'ha realitzat després de que l'artista exposara al Castell d'Alaquàs els seus treballs realitzats amb l'Associació d'Artistes Pintors amb la boca i amb el Peu, un col·lectiu que porta treballant des de 1996 en una mostra que va estar oberta al públic fins el passat 25 de febrer. Prèviament, l'artista va oferir unes ponències en les que quals va explicar la tècnica i el sentiment que li provoca realitzar este tipus de pintura.

  Pujar