30 de novembre de 2020 30/11/20

El surrealisme, en forma d'exposició, inunda dos sales del Castell d'Alaquàs

El surrealisme, en forma d'exposició, inunda dos sales del Castell d'Alaquàs - (foto 1)
  • Fins el pròxim 29 d’octubre es podrà gaudir de la corrent artística on destaquen pintors com Joan Miró o Salvador Dalí

El passat 26 d’agost el Castell d’Alaquàs va acollir la inauguració “Surrealisme”, una mostra de 31 quadres, repartits a la Sala La Nova i la Sala Vilaragut del Castell d’Alaquàs, realitzada per 62 alumnes del Centre Municipal d’Arts i Oficis d’Aldaia on la pintora local Carmen Mateu és la mestra i la coordinadora de l’exposició.

L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos; el Regidor de Cultura, Toni Saura, junt Carmen Mateu van inaugurar l’exposició. La primera edil va reconèixer el treball que Mateu ha realitzat durant molts anys i també va recordar que “Surrealisme” la dignifica com artista i com persona.

D’altra banda, el Regidor de cultura, va destacar l’alt nivell de l’alumnat del Centre Municipal d’Arts i Oficis com el mestratge que confereix Mateu al seu grup. La docent va agrair l’acolliment de l’exposició i va explicar als assistents que l’art i la pintura han de veure’s i no explicar massa, convidant-los així a que gaudiren del quadres exposats a la sala.

El projecte que es centra a l’art surrealista i, concretament, en els autors Joan Miró, Max Ernst, Odilon Redon, René Magritte i Salvador Dalí forma part de la programació de les Festes Majors d’Alaquàs.

Pujar