27 de maig de 2020 27/5/20

Els socialistes d'Alaquàs i Aldaia presenten una moció conjunta

Els socialistes d'Alaquàs i Aldaia presenten una moció conjunta - (foto 1)

  Els grups municipals socialistes de les dues poblacions han pres aquesta iniciativa a la qual convidaran a sumar-se a la resta de formacions polítiques amb representació a les corporacions municipals dels dos municipis.

  “No podem oblidar que gràcies a la seua opacitat, els paradisos fiscals són utilitzats per al blanqueig de capitals, la corrupció, el finançament del crim organitzat i de grups terroristes, el tràfic d'armes i moltes altres activitats contràries als drets humans i al bé comú”.

  La proposta inclou l'adopció dels següents acords:

  • Declarar Alaquàs i Aldaia municipis lliures de paradisos fiscals, comprometent-se en donar els passos necessaris per assegurar que els concursos públics afavoreixin a empreses que tenen conductes fiscals responsables i que no utilitzen paradisos fiscals per evadir impostos.
  • Detectar i activar els mecanismes necessaris per dificultar la contractació amb empreses privades per a la prestació de serveis públics que tinguin la seua seu en paradisos fiscals.

  Aquesta Moció s'emmarca en el treball continu de col·laboració entre les dues administracions i la coordinació de moltes de les accions que desenvolupen els ajuntaments d'Alaquàs i Aldaia, dos municipis veïns, molt propers entre si.

   

  Pujar