6 de juny de 2020 6/6/20

La penya “l’Espardenya” guanyadora del XLIV Concurs de Paelles d'Alaquàs

La penya “l’Espardenya” guanyadora del XLIV Concurs de Paelles d'Alaquàs - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La penya “l’Espardenya” guanyadora del XLIV Concurs de Paelles d'Alaquàs - (foto 2)

  La Penya l'Espardenya ha sigut enguany la guanyadora del XLIV Concurs de paelles d'Alaquàs. El president de Junta Central de Penyes, José Martínez Medina, acompanyat per l'Alcaldessa d'Alaquàs Elvira García Campos i el regidor de Festes i Cultura, Toni Saura, van lliurar els premis el passat dia 4 de setembre.

  La resta de col•lectius premiats, per aquest ordre han sigut: les Clavariesses dels Dolors 2018, Clavaris del Carme, Clavaris Sant Antoni, Penya Gorrons, Penya Vasca Fotuts, una colla d'amigues que per primera vegada es presentaven al concurs i la Filà Contrabandistes que també va obtindre el seu premi.

  La cita al Castell d'Alaquàs va servir a més per lliurar els premis a les tres millors samarretes amb Mirada Violeta. Un concurs que naix amb l'objectiu de fomentar, dins d'un ambient festiu mitjançant la creativitat de les persones participants, la difusió de lemes, missatges i imatges no sexistes.

  El primer premi va ser per a Marta Moreno amb una samarreta pintada a mà que va incloure expressions com: ''#NoésNo #FestesAlaquàs2018 i #MiradaVioleta''. El segon premi va ser per a María Lluesma amb la seua proposta que duia el lema: ''La Mirada violeta trenca estereotips''. Les Clavariesses dels Dolors 2019 van obtindre el tercer premi amb les seues samarretes: ''La vida com la paella a parts iguals''. A més d'aquestes es varen presentar altres 9 samarretes amb els lemes més variats.

  Pujar