elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El castell d'Alaquàs acollirà una de les representacions d'Escena Erasmus 2018

El castell d'Alaquàs acollirà una de les representacions d'Escena Erasmus 2018
  • El dia 8 de juny és la data triada per a actuar a Alaquàs amb motiu de la celebració del Centenari del Castell

MÉS FOTOS
El castell d'Alaquàs acollirà una de les representacions d'Escena Erasmus 2018 - (foto 2)
El castell d'Alaquàs acollirà una de les representacions d'Escena Erasmus 2018 - (foto 3)

La Universitat de València ja ha anunciat el seu projecte teatral europeu "Escena Erasmus 2018", que integra la representació de l'obra "La gran final" al Centre Cultural La Nau des del 29 de maig fins a l'1 de juny i després l'inici d'una gira per 13 pobles i ciutats de València. Com a novetat enguany inclou una parada a Alaquàs, el dia 8 de juny, amb motiu de la celebració del Centenari del Castell.

L'obra està representada per 16 estudiants i estudiantes d'11 nacionalitats diferents i procedències acadèmiques dispars: Erasmus, locals i refugiats. Així, l'obra busca integrar a les persones refugiades per aprofitar el seu talent creatiu i, a la vegada, fer una Europa més integradora.

"La gran final" és una comèdia fictícia, ambientada en 2038, on un dels finalistes de la final del Mundial de futbol és la Unió Europea. L'obra suposa la fi de la trilogia sobre el tema de la immigració tractada a Escena Erasmus amb "El circ de la frontera" i "La fira invisible".

La gira pels pobles i ciutats de la província de València estarà acompanyada amb l'organització de diverses activitats que potenciaran la trobada intercultural, la reflexió sobre la forma de ser europeus i diferents actes amb col·lectius locals.

Pujar