22 d’octubre de 2020 22/10/20

L’Institut Clara Campoamor d’Alaquàs impartirà el cicle formatiu de grau superior en transport i logística per al curs 2020-2021

L’Institut Clara Campoamor d’Alaquàs impartirà el cicle formatiu de grau superior en transport i logística per al curs 2020-2021 - (foto 1)
  • Es tracta d’un compromís assumit per l’Ajuntament d’Alaquàs amb tota la comunitat educativa i que està basat en el futur desenvolupament del sector VI del polígon dels Mollons

L’Institut d’educació secundària Clara Campoamor d’Alaquàs impartirà per al nou curs 2020-2021 el Cicle Formatiu de Grau Superior en Transport i Logística. Es tracta d’un compromís assumit per l’Ajuntament d’Alaquàs amb tota la comunitat educativa que s’ha fet realitat gràcies al treball realitzat conjuntament amb la Conselleria d’Educació, que ho va comunicar oficialment ahir dimecres 3 de juny.

Es tracta d’un cicle amb projecció de futur donades les noves activitats logístiques previstes amb el desenvolupament del sector VI del polígon dels Mollons i que suposarà una ampliació de vora 82.000 metres quadrats que quedaran distribuïts en dos sectors. Una parcel·la d’estos sectors, dotada amb 46.817 metres quadrats, es destinarà a una nau logística de 32.000 metres quadrats.

La realització d’aquests estudis condueix a l’obtenció del títol de Tècnic Superior en Transport i Logística, un títol oficial de la família professional de comerç i màrqueting que capacita l’alumnat per gestionar i controlar les operacions de transport de mercaderies i de viatges en l’àmbit nacional i internacional. Aquest títol permet la continuïtat dels estudis iniciats amb el cicle de grau mitjà d’Activitats Comercials de la família de comerç i màrqueting que ja s’imparteix en el centre.

Es tracta d’uns estudis amb diferents eixides professionals relacionades amb el transport de viatgers per carretera, o inclús de transport terrestre, aeri, marítim i multimodal. Amb aquests estudis es podrà aspirar a càrrecs com cap d’operacions, gerents d’empreses de transport o operadors.

Per tal d’accedir a aquest cicle, s’ha d’estar en possessió del títol de batxillerat o del títol de Tècnic de Formació o Professional LOE/LOGSE o el títol de Formació Professional de Segon Grau o equivalents. Si les persones interessades en cursar-lo tenen a partir de 19 anys, es podrà accedir també a través de prova sense complir aquests requisits però  tindre 19 anys d’edat.

La presentació de sol·licituds per a la matrícula es podrà realitzar del 16 al 25 de juny de manera telemàtica. Per a més informació es pot contactar amb el centre d’educació.

Pujar