elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un jove pescador d'Alaquàs, campió del món individual de pesca en aigua dolça

Un jove pescador d'Alaquàs, campió del món individual de pesca en aigua dolça
  • L'equip d'aquesta localitat valenciana va aconseguir la medalla de bronze en el campionat celebrat a Hongria

MÉS FOTOS
Un jove pescador d'Alaquàs, campió del món individual de pesca en aigua dolça - (foto 2)
Un jove pescador d'Alaquàs, campió del món individual de pesca en aigua dolça - (foto 3)
Un jove pescador d'Alaquàs, campió del món individual de pesca en aigua dolça - (foto 4)

Si per al Club de Pescadors Esportius d'Alaquàs el mes de juliol va estar marcat per una intensa activitat i un gran èxit quant a resultats esportius i obtenció de medalles per part dels seus esportistes, agost està sent fins i tot millor. En aquest cas les medalles han arribat directament des del Campionat del Món Joventut 2021 celebrat a Hongria la setmana passada.

Quatre dies de dur entrenament els van anar suficients a aquests pescadors per a adaptar-se a l'escenari on cada equip ha d'establir una estratègia de pesca, per a una competició en la qual s'ha de traure el major pes possible durant la mànega.

Gràcies a la diversitat de peixos les estratègies de pesca es fan infinites, d'aqueixa forma l'equip espanyol en cadascuna de les seues categories opta per la que consideren la jugada més adequada. Gràcies a aquesta bona tàctica, Luis Tamarit en la categoria d'U25 es proclama Campió del Món Individual i gana la medalla de bronze per equips. D'altra banda, Ornella Tosta en la categoria d'U20 aconsegueix portar al seu equip a tercers del món com a capitana i Xavier Martínez també guanya la medalla de bronze en la categoria U15 per equips i es queda quart del món en la classificació individual. 

Aquests tres esportistes porten una trajectòria immillorable ja que no és la primera vegada que s'alcen amb medalles tant a nivell nacional com internacional. Ara els toca continuar preparant-se per als següents desafiaments però també gaudir d'aquest estiu ple de tiomfs per a aquest equip que està d'enhorabona.

Pujar