elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Iberdrola intervé en la xarxa de mitjana tensió d'Alaquàs per a millorar la qualitat de subministrament en el municipi

Iberdrola intervé en la xarxa de mitjana tensió d'Alaquàs per a millorar la qualitat de subministrament en el municipi
  • L'empresa distribuïdora del grup Iberdrola, i-DE, inverteix més de 180.000 euros en una sèrie d'actuacions en la xarxa elèctrica d'Alaquàs amb la finalitat de millorar la qualitat del subministrament elèctric.

MÉS FOTOS
Iberdrola intervé en la xarxa de mitjana tensió d'Alaquàs per a millorar la qualitat de subministrament en el municipi - (foto 2)

Les actuacions que s'estan centrant principalment en el canvi de conductor de les línies subterrànies de 20 kV. s'estan escometent actualment, i que es continuaran realitzant durant els pròxims mesos, centrant-se als carrers Salvador Giner, Ramón y Cajal, Bonavista, Germans Lluna, Cervantes, Germanes Cubells, Tomás Martínez Medina, José González Huguet, Sant Ramón i Les Germanies, així com en l'avinguda Ausiàs March.

Les obres s'estan realitzant per fases,  primer es realitza l'excavació, l'estesa del nou conductor, i el seu emplenat amb formigó pobre, per a una vegada comprovat el seu correcte funcionament, procedir a la retirada de l'acabat provisional i col·locació del paviment definitiu.

Les tecnologies desenvolupades per la companyia i que s'estan instal·lant en la localitat són avançades i respectuoses amb el medi ambient, amb l'objectiu d'atendre el creixement de la demanda elèctrica prevista per als pròxims anys en el municipi d'una forma sostenible.

Pujar