elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Exaltació de les Falleres Majors d’Alaquàs 2020

Exaltació de les Falleres Majors d’Alaquàs 2020
  • Judith Díaz Gomáriz i Sara Morcillo Torralba eren rebudes entre aplaudiments en un acte on es va donar cita donar cita tota la societat fallera del municipi

MÉS FOTOS
Exaltació de les Falleres Majors d’Alaquàs 2020 - (foto 2)
Exaltació de les Falleres Majors d’Alaquàs 2020 - (foto 3)
Exaltació de les Falleres Majors d’Alaquàs 2020 - (foto 4)
Exaltació de les Falleres Majors d’Alaquàs 2020 - (foto 5)
Exaltació de les Falleres Majors d’Alaquàs 2020 - (foto 6)
Exaltació de les Falleres Majors d’Alaquàs 2020 - (foto 7)

Aquest dissabte, dia 19 d’octubre a l'Auditori Nou d’Alaquàs es celebrava l'acte d'exaltació de les Falleres Majors d’Alaquás 2020. Judith Díaz Gomáriz i Sara Morcillo Torralba van ser exaltades en una vetlada multitudinària on es va donar cita tota la societat fallera del municipi.

Per començar, eren rebudes sobre l’escenari les Falleres Majors d’Alaquàs 2019, Candela Sedeño i Merche Murcia; benvinguda que donaria pas a l’actuació del grup de Ball contemporani “Nou Temps”.

A continuació arribava el moment més esperat, el de rebre sobre l’escenari a les màximes representants falleres per a l’exercici 2020: Judith Díaz Gomáriz Fallera Major Infantil d’Alaquàs i Sara Morcillo Torralba Fallera Major d’Alaquàs.

L’Alcalde del municipi Toni Saura, acompanyat pel Regidor de Falles Alex Ramos, va imposar la banda i la joia que les acredita com a màximes representants. Tant l’Alcalde com el Regidor els van dedicar unes paraules.

La nit va comptar com a mantenidora amb Amparo Petrie Fernández Fallera Major de Denia 2019 i Component de la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de València 2005.

No van faltar les felicitacions de Junta Local Fallera d’Alaquàs, associacions del poble, Juntes Locals convidades i com no, de les 11 comissions Falleres d’Alaquàs, per tancar una vetlada màgica.

Pujar