31 d’octubre de 2020 31/10/20

Apunta’t al Nadal a Alaquàs

Apunta’t al Nadal a Alaquàs - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Apunta’t al Nadal a Alaquàs - (foto 2)

  El dilluns 4 de desembre es va obrir el termini d'inscripció per al programa municipal Apunta't al Nadal que cada any posa en marxa l'Ajuntament d'Alaquàs. Un espai dirigit a tots els xiquets i xiquetes escolaritzats d'entre 3 i 14 anys que tindrà lloc els dies 26, 27, 28, 29 de desembre i el 2, 3, 4 i 5 de gener. En ell es realitzarà tot un seguit d'activitats per a no parar aquest Nadal com tallers de manualitats, ciència, cuina, pel·lícules, activitats esportives i eixides.

  L'horari del programa serà de 10 a 14 hores, a més per aquelles famílies que ho desitgen Apunta't al Nadal comptarà amb un servei complementari gratuït de 9 a 10 hores i que s'haurà de sol·licitar en el moment de la inscripció. També Apunta't al Nadal comptarà amb el servei d'escola matinera de 7 a 10 hores.

  El CP Bonavista i el CP Sanchis Almiñano seran els centres que acolliran el programa Apunta't al Nadal. El servei tindrà un preu de 35 euros. No obstant hi haurà un 15% de descompte per inscripció, en cas d'haver-hi germans apuntats. També s'aplicarà un 25% de descompte en cas de que els dos progenitors es troben a l'atur, siguen família nombrosa o per discapacitat del menor mínima del 33%.

  La documentació necessària per tramitar la inscripció d'Apunta't al Nadal serà la sol·licitud emplenada, el número SIP del xiquet o xiquet/a i el rebut del pagament.

  Apunta't al Nadal és una iniciativa municipal perquè els xiquets gaudeixen de les festes aprenent, compartint i divertint-se. Per a més informació o consulta estarà disponible el telèfon de l'Ajuntament d'Alaquàs: 96 151 94 00.

  Pujar