elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs realitza un balanç positiu del treball realitzat per la policia local respecte a seguretat i dispositius especials durant les festes

Alaquàs realitza un balanç positiu del treball realitzat per la policia local respecte a seguretat i dispositius especials durant les festes

    El treball i esforç de la Polícia Local d'Alaquàs i el comportament responsable de la ciutadania ha garantit unes Festes Majors sense incidents greus i el lliure i adequat gaudi dels actes.

    L'Ajuntament d'Alaquàs ha realitzat un balanç positiu de la seguretat i dispositius especials posat en marxa per la Policia Local durant les Festes Majors. L'adequada previsió i l'esforç de les persones que componen el cos policial local així com el comportament responsable de la ciutadania han garantit un període de festes sense incidents greus i que les veïnes i veïns hagen pogut gaudir dels actes amb total seguretat.

    Durant aquest període destaquen els serveis relacionats amb el manteniment de la seguretat ciutadana en actes de pública concurrència i discomòbils així com la seua col·laboració en el compliment de les mesures de seguretat en els diferents actes pirotècnics desenvolupats que han superat la tona de pólvora cremada. El seu treball ha estat necessari també en el control i la regulació del trànsit per a garantir la seguretat en desfilades, cavalcades i processons.

    Pujar