elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs finalitza les Festes Majors amb els actes en honor a la Santíssima Creu

Alaquàs finalitza les Festes Majors amb els actes en honor a la Santíssima Creu
  MÉS FOTOS
  Alaquàs finalitza les Festes Majors amb els actes en honor a la Santíssima Creu - (foto 2)

  Emmarcada dins de les Festes Majors d'Alaquàs 2018, aquest cap de setmana ha tingut lloc la part lúdica de la festivitat de la Santíssima Creu. Concretament, el divendres 14 de setembre a les 18 hores començava l'activitat programada per als més xicotets de la casa, que van gaudir dels jocs infantils i del berenar preparats per la Confraria de la Santíssima Creu a l'Avinguda Miguel Hernández.

  De nit, els alaquasers i alaquaseres van tindre una cita amb la tradicional torrà i les paelles que es van celebrar a l'Albereda Nord d'Alaquàs a partir de les 22 hores. Al recinte s'instal·laren els anomenats Punts Violeta; carpes situades en llocs d'alta concentració de gent jove per a sensibilitzar sobre la necessitat de gaudir d'unes festes sense agressions sexistes.

  Durant la mateixa jornada, a les 23 hores es va celebrar una revetlla a l'Avinguda Miguel Hernández. L'agenda festiva va incloure, el dissabte 15 de setembre, el dinar de germanor per a confrares als locals de la parròquia.

  Els actes en honor a la Santíssima Creu es van iniciar el passat diumenge 2 de setembre amb la inauguració del tradicional Rastrell Solidari. Seguint amb l'agenda, la Confraria va celebrar el dimecres 6 de setembre la tradicional missa i processó acompanyada de per la Banda de la Unió Musical d'Alaquàs i amenitzada pel Xum-Xum que va finalitzar amb un castell de focs d'artifici.

  La Confraria de la Santíssima Creu ha participat activament, junt amb la resta de col·lectius festers, en l'organització i la realització de molts altres actes de les Festes Majors d'enguany.

  Pujar