elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs destinarà el superàvit del pressupost de 2017, 218.000 euros, al pagament anticipat de deute

Alaquàs destinarà el superàvit del pressupost de 2017, 218.000 euros, al pagament anticipat de deute
  • Des de 2015 Alaquàs ha reduït el deute en 7 milions d'euros i els terminis de pagament a proveïdors a menys de la meitat en l'últim any

La Corporació Municipal destinarà 218.000 euros del romanent de tresoreria positiu del pressupost de 2017 a reduir anticipadament el deute municipal. Així ha sigut aprovat per unanimitat per la Corporació Municipal en la celebració del Ple del passat 31 de maig.

Aquesta actuació permetrà continuar en la senda de dades positives aconseguides en els últims mesos com són la reducció del deute municipal en 7 milions d'euros en els últims tres anys, així com la reducció del període de pagament a proveïdors a la meitat en l'últim any.

El regidor d'Economia i Hisenda, Toni Saura, ha indicat que tot i haver aconseguit tancar el pressupost amb superàvit, aquest fet no ha modificat les prioritats polítiques dels últims anys marcats per la crisi econòmica, que han estat la protecció de les persones més vulnerables, el manteniment dels serveis públics de qualitat i el foment dels programes de formació i ocupació.

Pujar