elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs crea un canal de promoció turística a youtube i a la web municipal "Viu Alaquàs"

Alaquàs crea un canal de promoció turística a youtube i a la web municipal "Viu Alaquàs"

    Alaquàs compta amb una nova via per a la promoció i projecció turística local. Dins del canal municipal a YouTube i a la pàgina web municipal SOM ALAQUAS TV, s’ha creat un nou espai exclusiu, Viu Alaquàs, dedicat a la promoció turística del municipi.

    Mitjançant els vídeos que han sigut penjats podrem conèixer el ric patrimoni cultural, monumental, i festiu d’Alaquàs. Així podem trobar com és el tradicional Cant de la Carxofa, Festa d’Interés Turístic Provincial que es celebra els dies 8 i 9 de setembre en honor a la Mare de Déu de l'Olivar i al Crist de la Bona Mort; trobarem també informació gràfica de la tradicional Cordà del Crist, catalogada també com a Festa d’Interés Turístic Provincial. A més, aquest apartat dona cabuda a tota una recopilació d’activitats festives i esdeveniments protagonitzats per associacions, col·lectius i entitats del poble: Moros i Cristians, Cavalcades, Correfocs, Falles, Festival Rock d´Alaquàs (FRA), les ja tradicionals Paelles i el  Mercat Medieval. L’expressió més religiosa està encapçalada pels vídeos dedicats a les esglésies de la Mare de Déu de l’Olivar i l’església de l’Assumpció.

    Cobra especial rellevància el resum dedicat al nostre Castell-Palau d’Alaquàs i les “Rutes Històriques” creades arran de la celebració del centenari de la declaració del Castell com a Monument Històric Artístic.

    A aquest canal de caràcter informatiu que va ser creat per apropar, visualment, tota la informació que s'esdevé a Alaquàs, trobarem a més altres apartats dedicats a ”Actualitat”, “Festes Majors”, “Cultura”, “Falles”, “Facebook” ( amb accés directe a la nostra xarxa social) i l’apartat de “Notícies” que tenen lloc al nostre municipi.

    Pujar