elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs celebrarà el Dia Mundial de la Poesia amb un recital en línia

Alaquàs celebrarà el Dia Mundial de la Poesia amb un recital en línia
  • L’event, organitzat per l’Ajuntament d’Alaquàs i l’Associació de Poetes i Poetesses del municipi, serà retransmés en directe a través del Facebook municipal Som Alaquàs el dimarts 16 de març a les 19 hores

  • En l’acte es presentarà la campanya “Regalem Poesia”

Alaquàs celebrarà el Dia Mundial de la Poesia amb un recital en línia protagonitzat per l’Associació de Poetes i Poetesses del municipi. L’acte tindrà lloc el dimarts 16 de març a les 19 hores a la Biblioteca Municipal Ausiàs March d’Alaquàs i serà retransmés en directe a través del Facebook municipal Som Alaquàs.

En el recital participaran Antonia Cebrián, Fernando Garrido, Joan Vila, Natxo García, Pep Ferrer, Pilar LaTorre i Roger Swanzy, membres de l’entitat protagonista. Durant l’event cada artista donarà a conéixer un dels seus textos poètics.

Es tracta d’una iniciativa promoguda per  l’Ajuntament d’Alaquàs i per aquesta associació local per tal d’apropar la poesia a totes persones i oferir-los una iniciativa cultural interessant a l’abast de totes i tots. Per això,  per tal de respectar totes les mesures i restriccions per a fer front a la lluita contra el Covid-19, s’ha decidit oferir en línia aquest event i no comptarà amb presència de públic.

“Regalem poesia”

Durant l’acte es presentarà també la nova campanya “Regalem Poesia” posada en marxa per l’Ajuntament d’Alaquàs i l’Associació de Poetes i Poetesses. La campanya consisteix en la distribució de marcapàgines  en els quals podem trobar les poesies elaborades pels propis poetes i poetesses.  Aquests marcadors incorporen a més un codi QR amb un audio explicatiu de la campanya i una biografia de l’autor o autora protagonista del marcapàgines. Els marcadors es regalaran a les persones usuàries del servei de préstec de la Biblioteca Municipal.

Aquesta campanya s’emmarca dins de les activitats organitzades per tal de celebrar el Dia Mundial de la Poesia que tindrà lloc el 21 de març. Cal destacar a més que recentement ha finalitzat amb èxit de participació la campanya “Camí de la Poesia” creada per apropar a la ciutadania les obres literàries d’aquests poetes i poeteses a través dels diferents canals informatius. Encara es pot gaudir d’aquestes obres en l’enllaç de la pàgina web municipal https://www.alaquas.org/noticia/19508/0/alaquas_posa_marxa_segona_edicio_cami_poesia

Pujar