elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs acollirà aquest cap de setmana la primera concentració del 2022 de la selecció espanyola sub21 de caiac polo

Alaquàs acollirà aquest cap de setmana la primera concentració del 2022 de la selecció espanyola sub21 de caiac polo
  • Alaquàs ha sigut elegida com a seu d’inici dels entrenaments per les seues instal·lacions esportives per a la pràctica d’aquesta modalitat i comptarà amb dos jugadors locals.

Alaquàs acollirà aquest cap de setmana la primera concentració de l’any 2022 de la selección espanyola de caiac polo en la categoria sub-21. El municipi ha sigut escollit com a seu d’aquest primer encontre per les seues instal·lacions i per la seua seua trajectòria en aquest esport.

La selecció espanyola sub21 va aconseguir l’any 2021, sota les ordes de l’entrenador alaquaser Gonzalo García, el títol de Subcampions d’Europa a Catània (Itàlia). Enguany comptarà amb Víctor Mateos com a seleccionador i entre ells hi haurà dos jugadors del Club de Caiac Polo d’Alaquàs: Josep Murillo i Diego Guinot, que lluitaran per entrar en la selecció final i representar Alaquàs arreu de tot el món.

D’aquesta manera, comencen a Alaquàs els entrenaments amb els quals s’inicia un nou projecte que té com a objectiu continuar mantenint a la selecció espanyola entre les millors del món tot i pensant en el Mundial de Caiac Polo que se celebra enguany a França al mes d’agost.

Pujar