elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Activada l'alerta per fortes tempestes en tota la Comunitat

Activada l'alerta per fortes tempestes en tota la Comunitat
  • El canvi brusc de la situació meteorològica començarà a produir-se durant la jornada de hui

L'estiu s'acomiada aquest dijous de la Comunitat Valenciana, almenys meteorològicament parlant. En les pròximes hores, i durant tot el cap de setmana, s'espera un canvi brusc del temps que ha obligat a activar les alertes per fortes tempestes.

Així, segons la previsió meteorològica de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), aquest dijous s'esperen tempestes localment fortes en zones de l'interior de la província de València. Durant la resta de la jornada, en la qual s'ha activat l'alerta groga, els cels lluiran coberts de núvols mitjans i alts les quals podrien deixar algun ruixat dispers.

Per al divendres, a les portes del cap de setmana, els intervals nuvolosos prendran forma marcant tota la jornada. S'esperen precipitacions ocasionals que podrien anar acompanyades de tempestes, sobretot durant la segona meitat del dia. AEMET ha activat per a aquest dia l'alerta taronja.

A més, especial atenció a les últimes hores del dia per a quan les precipitacions seran més freqüents i intenses especialment en la meitat nord de la geografia valenciana.

La situació tornarà a la relativa calma durant el dissabte per a quan, encara que no es descarten algunes precipitacions disperses de matinada, durant la resta del dia no s'espera que la pluja faig acte de presència.

D'altra banda, respecte als termòmetres, com a tònica general, les mínimes es mantindran sense canvis i les màximes aniran en descens especialment notable en les zones de l'interior. De mitjana i per províncies, s'esperen els següents valors: València 30 graus de màxima i mínimes de 22; a Castelló màximes de 29 graus i mínimes de 21; i a Alacant s'aconseguiran els 30 graus i les mínimes seran de 22

Pujar