28 de febrero de 2021 28/2/21

121,5 quilos de pólvora faran vibrar Torrent en les mascletaes de les Falles 2017

121,5 quilos de pólvora faran vibrar Torrent en les mascletaes de les Falles 2017 - (foto 1)
  • Pirotècnia Quiles SL i Fuegos Artificiales del Mediterráneo SL són els encarregats enguany de disparar les mascletaes en la localitat

  • La intensitat de la pólvora augmentarà cada dia a partir de les 14.30 hores a la plaça del Bisbe Benlloch

  • Per segon any, es podran veure en streaming pel canal de Youtube de l'Ajuntament i també per la pàgina de Facebook: Ajuntament de Torrent

Un total de 121,5 quilos de pólvora faran vibrar els carrers de Torrent en les mascletaes de les Falles de 2017. Enguany, estes exhibicions són a càrrec de Pirotècnia Quiles, SL i de Fuegos Artificiales del Mediterráneo, SL, les quals han preparat un vertader espectacle de so, colors i molta creativitat per a sorprendre els torrentins.

Cada dia, la intensitat i els quilos de pólvora augmentaran notablement i tots els presents podran gaudir a partir de les 14.30 hores de les mascletaes a la plaça del Bisbe Benlloch. Els dies 16 i 18 serà el torn de Pirotècnia Quiles, SL, amb 18,77 quilos i 30,93 quilos de pólvora cada dia respectivament. Els dies 17 i 19, l'encarregat de disparar-la serà Fuegos Artificiales del Mediterráneo, SL, que sorprendrà amb un total de 25,80 quilos per al primer dia i posarà el punt final a la festa fallera el dia 19 amb 46 quilos de pólvora.

Les Falleres Majors de la ciutat, Carmen Sirvent i Paula Giménez, tindran enguany el plaer de donar l'orde al pirotècnic perquè comence a disparar. A més, per a tots aquells que no hi puguen acudir, es podrà gaudir en directe de les mascletaes mitjançant el canal de Youtube de l'Ajuntament de Torrent i de la pàgina de Facebook: Ajuntament de Torrent, a través dels quals es reproduiran també entrevistes en directe i imatges inèdites des del balcó del consistori.

Subir