24 de febrero de 2021 24/2/21

Empreses de Gandia acullen estudiants en pràctiques de la ciutat de Laval

Empreses de Gandia acullen estudiants en pràctiques de la ciutat de Laval - (foto 1)

    Liduvina Gil, regidora delegada de Relacions Internacionals, ha rebut aquest matí a l'Ajuntament de Gandia als alumnes de l'institut Robert Buron de Laval que participaran en un programa de pràctiques de comerç i hostaleria que s'engloba dins el programa d'activitats entre la nostra ciutat i la ciutat francesa.

    En primer lloc, Liduvina Gil va voler agrair a les empreses que participen en el programa d'intercanvi, ja que faciliten amb la seua col·laboració que els alumnes aprenguen la nostra llengua, cultura i es desenvolupen com a persones a més d'aportar la seua cultura. L'edil ha estat acompanyada durant l'acte per Karlos Escoto i Bernardo Mendieta en representació de les empreses que participen en el programa d'intercanvi. La regidora va voler destacar que en aquesta ocasió els alumnes també podran gaudir de les falles, "esperem que per a ells siga una experiència enriquidora".

    Per la seua banda, les representants del professorat que acompanya els estudiants, Esperanza Zomeño juntament amb Nicole Bouhours han declarat que "volem agrair a Liduvina Gil seua col·laboració en aquest projecte que en aquesta edició complix sis anys i a les empreses que van a acollir els nostres alumnes. L'intercanvi permet als nostres nois conéixer una ciutat diferent i descobrir una cultura diferent mentre continuen amb la seua formació professional".

    Finalment, tant Bernardo Mendieta com Karlos Escoto en representació dels empresaris es van mostrar satisfets per l'arribada dels alumnes. "Creiem que és una bona iniciativa per a la gent jove, ja que els permet una experiència que serà enriquidora per al seu futur. Tenim moltes ganes de poder intercanviar formes de treball i ensenyar als joves".

    Subir