7 de marzo de 2021 7/3/21

30 persones aturades d´Alaquàs signen un nou contracte de formació i ocupació

30 persones aturades d´Alaquàs signen un nou contracte de formació i ocupació - (foto 1)
  • Amb la signatura d’aquestos nous contractes, els i les participants obtindran una nova qualificació professional en jardineria, atenció sociosanitària i dinamització d’esdeveniments esportius

MÁS FOTOS
30 persones aturades d´Alaquàs signen un nou contracte de formació i ocupació - (foto 2)

Al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alaquàs 30 veïns i veïnes en situació d’atur signaven recentment els seus nous contractes per a la formació i ocupació durant un període de 12 mesos. El Taller d’ocupació “Sembrant Alaquàs" és una iniciativa posada en marxa per l’Ajuntament d’Alaquàs que ha comptat amb una subvenció procedent del Servei Valencià d´Ocupació i Formació (LABORA) que ascendeix als 696.164,40€.

Per donar-los la benvinguda i acompanyar-los en aquesta nova etapa, els esperaven al Saló de Plens l’Alcalde d’Alaquàs Toni Saura, la regidora de Recursos Humans, Elena Álamo, i el regidor d’Ocupació i Formació  Jaime Marqués.

Els i les participant al programa es formaran al Centre de Formació Francesc Ferrer Martí d’Alaquàs, realitzaran les seues pràctiques professionals i treballaran als diversos serveis municipals posant en pràctica els coneixements adquirits. Al finalitzar obtindran un Certificat de Professionalitat. Les modalitats són les següents: Jardineria, Atenció Sociosanitària i suport i dinamització en esdeveniments esportius.

Des de l’Ajuntament d’Alaquàs es continua treballant per mantindre actius aquestos programes d’Ocupació i Formació i posar en marxa altres projectes nous que tenen per objectiu fomentar el treball i garantir la continuïtat de la formació dels seus participants en les matèries que han triat o en altres camps professionals.

Subir