Castellano

Compromís lamenta la decisió de PSOE i Cs a Xixona de reactivar la construcció del pavelló

Compromís lamenta la decisió de PSOE i Cs a Xixona de reactivar la construcció del pavelló

    Compromís lamenta la decisió del govern local de Xixona, encapçalat per la socialista Isabel López, de prosseguir la tramitació del seu projecte de pavelló poliesportiu cobert. El Ple de la Corporació xixonenca, reunit en la seua sessió ordinària del mes de setembre, va aprovar amb els vots a favor únicament dels grups de l’equip de govern (PSOE i Ciudadanos) i el vot en contra de tota l’oposició (Compromís, PP i MX) l’adjudicació inicial de les obres d’aquesta dotació per valor de quasi 4.000.000 € a la mercantil DOALCO.

    «És precís hipotecar el futur de tot un poble per un pavelló inassumible i sense consens com este?» va ser la pregunta formulada per part del regidor i portaveu de Compromís a Xixona, Joan Arques, qui també va assenyalar que «és un despropòsit lapidar en este projecte la meitat dels diners que l’Ajuntament té al banc. Si disposem d’eixos diners és perquè tenim un equip de govern incompetent que ni vol ni sap executar cap dels projectes que Xixona tant necessita».

    «”Celebrem” que els representants de Ciudadanos, en especial el seu portaveu i diputat provincial, Javier Gutiérrez, es traguen les caretes i demostren una volta més quin és el preu a pagar a canvi de tindre regidories de govern: votar a favor del pavelló del PSOE quan en campanya electoral van prometre que mai ho farien. Una estafa als seus votants que lamentem moltíssim», va recalcar Arques.

    El també regidor de Compromís, Lucas Sirvent, va afegir: «Estem a favor de que el nostre poble compte amb un pavelló, però no a este preu. Votarem que no, com sempre hem fet, i seguirem defensant que un altre model és possible, que no ens coste una fortuna, perquè cal invertir en moltes altres carències que les xixonenques i xixonencs tenen. Per desgràcia esta coherència no la poden demostrar altres grups polítics de l’Ajuntament».

    Pujar