26 de setembre de 2020 26/9/20

Teatre participatiu a Xirivella

Teatre participatiu a Xirivella - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Teatre participatiu a Xirivella - (foto 2)
  Teatre participatiu a Xirivella - (foto 3)

  Este dissabte dia 21 d'octubre a les 19:30 hores en el Teatre Auditori Municipal de Xirivella, es representarà l'espectacle: EL FILL QUE VULL TINDRE de la companyia valenciana EL PONT FLOTANT Es tracta trata d'un espectacle que reflexiona sobre l'educació i el paper de la família i mestres en el procés d'aprenentatge. De la seua importància i del valor, la dificultat i l'esforç que requerix educar.

  Una proposta no exempta d'autocrítica, d'humor, tendresa i ironia, que parla sobre els lligams emocionals amb els fills i filles, d'una banda, i amb els pares i mares d'una altra.

  Amb tres generacions en escena, en El fill que vull tindre es posen en escena present, passat i futur per contar-nos històries que parlen, en definitiva, de la vida, de com estimem i de com ens costa, de vegades, comunicar-nos en l'àmbit familiar pròxim.

  A més, comptarà amb la participació de xiquets, xiquetes i gent major de Xirivella que participaran amb el trio d'actors professionals.

  Es tracta d'una iniciativa promoguda des de la Casa de Cultura de l'Ajuntament de Xirivella. Per a la regidora de Cultura, Encarna Martí, "és una gran oportunitat per obrir les portes del Teatre a la ciutadania, no només com a espectadors, sinó com a protagonistes. És una experiència molt positiva que unix cultura amb participació".

  Pujar