elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Teatre i circ als carrers de Xirivella, preludi de la Mostra Internacional de Pallassos i Pallasses

Teatre i circ als carrers de Xirivella, preludi de la Mostra Internacional de Pallassos i Pallasses

    Este diumenge 17 de juny Xirivella omplirà la plaça de Gerardo Garcés amb un espectacle de teatre i circ per a tots els públics de la mà de The Troupers. Es tracta de tres artistes de circ clàssic i una venedora de roses de dacsa que sempre va voler ser artista. La companyia es definix com a clàssics actuals: malabaristes sense por a l'error, acròbates intrèpids, trapezistes amb por de les altures, mags sense trucs i, en definitiva, artistes sense complexos. La cita serà este diumenge a les 19 hores a la plaça de Gerardo Garcés.

    Este espectacle forma part de la programació que ha preparat la Regidoria de Cultura per a commemorar el 25 aniversari de la Mostra Internacional de Pallassos i Pallasses de Xirivella, que se celebrarà del 3 a l'11 de novembre. Després del descans d'estiu, a l'octubre, es reprendrà esta programació especial amb espectacles als carrers i places i també al Teatre Auditori Pepe Correa de la localitat.

    Com explica la regidora de Cultura, Encarna Martí, "coincidint amb la finalització del curs escolar, hem programat este acte obert al públic com a prèvia del 25 aniversari de la Mostra, amb especial protagonisme del món del circ. D'esta manera volem donar les gràcies al públic fidel de Xirivella que disfruta amb la cultura durant tot l'any i animar a gaudir de tots els espectacles culturals a Xirivella".

    Per a l'alcalde de Xirivella, Ricard Barberà, "l'Ajuntament dóna tot el seu suport als 25 snys de la Mostra i per això comencem a celebrar este aniversari des de ja. La cultura pallassa té molt a oferir a Xirivella, no es pot subestimar el poder d'un nas roig i a Xirivella ho sabem bé després de 25 anys. Amunt les rialles i fora les tristors."

    Pujar