elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nova aula de 2 anys pública en Xirivella

Nova aula de 2 anys pública en Xirivella

  Xirivella comptarà amb dos aules per a alumnat de 2 anys en dos escoles públiques del municipi a partir del curs que comença al setembre. La Conselleria d'Educació ha autoritzat que el CEIP Vicent Tosca, situat al barri de la Llum, tinga una aula per a 18 xiquets i xiquetes de 2 anys. Este centre se suma al CEIP Rei en Jaume en la docència d'este nivell educatiu.

  L'Ajuntament invertirà 15.000 euros en l'adequació de l'aula del CEIP Vicent Tosca per a les necessitats específiques de l'alumnat. Comptarà amb dos docents (un mestre/a i un educador/a) i la ràtio serà de 18 alumnes.

  Tal i com explica la regidora d'Educació, Encarna Martí, "esta nova aula serà un reclam per a incrementar l'escolarització al barri de la Llum, tal i com demanen des de fa temps els seus veïns i veïnes. En conjunt, Xirivella guanya i avança amb pas ferm cap a la igualtat d'oportunitats des de l'àmbit educatiu i en la conciliació de la vida familiar i laboral".

  Per la seua banda, la directora del CEIP Vicent Tosca, Rebeca García, s'ha mostrat molt il·lusionada amb el nou projecte. "Estic molt contenta perquè esta escola puga participar en el projecte d'incorporació del nivell de 2 a 3 anys per al curs 17/18. Estic convençuda que serà de gran ajuda per a les famílies del barri de la Llum", ha assegurat la directora.

  Des de la Regidoria d'Educació ja s'ha informat a les famílies de la nova oferta educativa. El període per a sol·licitar plaça arranca el pròxim 22 de maig i finalitzarà el 29 de maig. L’escolarització s'ha de sol·licitar directament en els centres educatius on tindran preparats els sobres de matrícula.

  Pujar