4 de desembre de 2020 4/12/20

Els xiquets tornen a prendre els carrers després de 43 dies de tancament

Els xiquets tornen a prendre els carrers després de 43 dies de tancament - (foto 1)
  • Les autoritats reforcen la seua presència recordant la necessitat de complir amb les mesures de distanciament

Milers de xiquets de tota Espanya han tornat a omplir els carrers de les ciutats després de romandre tancats a les seues cases durant més de quaranta dies a causa de la pandèmia del *coronavirus. Ho han fet amb un important reforç de la presència policial, els qui han recordat a les famílies les mesures de seguretat que han de seguir.

Malgrat aquest reforç policial, al llarg de la jornada hi ha hagut alguns punts de la Comunitat on s'han registrat importants aglomeracions de menors i no sempre complint amb les normes imposades per Sanitat. Aquestes normes, recordem, passen per anar acompanyat únicament per un adult, no allunyar-se més d'1 km de l'habitatge i no allargar el passeig més d'1 hora al dia.

Des dels Ajuntaments de València, Alacant i Castelló van prendre la decisió fa uns dies de reobrir els parcs i jardins perquè els més xicotets pogueren gaudir d'aquests espais, però han recordat que no dubtaren a tornar a tancar-los al públic si no es compleixen les normes.

La responsabilitat de les famílies és clau en aquests moments de *semidesconfinamiento, perquè dels resultats que s'obtinguen d'aquestes primeres eixides dependran els següents passos que prenga l'Executiu de Pedro Sánchez. Entre les mesures que estan en l'aire, destaca la de deixar eixir a fer exercici de manera individual a partir del 2 de maig.

Pujar