elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ximo Puig: “Farem veure al nou Govern la importància de la mirada valenciana”

Ximo Puig: “Farem veure al nou Govern la importància de la mirada valenciana”
  MÉS FOTOS
  Ximo Puig: “Farem veure al nou Govern la importància de la mirada valenciana” - (foto 2)

  El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha assegurat en reunir-se amb els representants valencians en el Congrés dels Diputats i el Senat que ells “faran veure al nou Govern liderat per Pedro Sánchez la importància de la mirada valenciana”. Segons el dirigent socialista, la trobada ha tingut com a principal objectiu “coordinar-se per a servir als interessos de la Comunitat”, que necessita “un finançament just i unes inversions adequades al seu pes poblacional” per a “continuar treballant pels interessos generals dels valencians i valencianes”.

  Així mateix, el secretari general del PSPV-PSOE ha destacat la importància que el partit té hui tant Espanya com en la Comunitat Valenciana, en tractar-se “de la força política més votada i que, per tant, té més responsabilitat”. “Estic convençut del PSOE és la força política més important i que més aporta als interessos generals”, ha afegit Ximo Puig, qui confia que els representants valencians en les institucions actuaran “amb responsabilitat i en conseqüència” a aquest pes polític atorgat pels ciutadans.

  El president de la Generalitat ha volgut destacar que aquesta legislatura, que “ja funciona a ple rendiment”, serà “la del finançament just per als valencians”, i que “el grup de diputats i diputades del grup PSPV treballarà a consciència en aqueixa direcció”. “Nosaltres no volem més que ningú, volem el que ens correspon”, ha subratllat Puig, que ha qualificat aquesta qüestió de “fonamental” per a aconseguir una “perspectiva de cohesió tant social com territorial” a Espanya.

  Pujar