22 de gener de 2021 22/1/21

Xilxes viurà les festes de Sant Roc del 9 al 18 d'agost

Xilxes viurà les festes de Sant Roc del 9 al 18 d'agost - (foto 1)
  • La programació recull prop de 40 actes per a tots els públics organitzats per l'Ajuntament amb la col·laboració de les associacions

Xilxes viurà les festes de Sant Roc del 9 al 18 d'agost, setmana organitzada per l'Ajuntament amb la col·laboració de les associacions del municipi que se celebra en el nucli marítim. 

La programació recull prop de 40 actes per a tots els públics, entre els quals destaquen les novetats més recents incorporades al programa com el castell de focs aquàtic i la festa de disfresses.

Els actes taurins són un altre dels atractius d’aquestos festejos, el cartell taurí dels quals ofereix 3 bous braus de les ramaderies Román Sorando i el Cotillo. Així mateix, els sopars populars i la música en directe constitueixen un altre dels plats forts del programa amb la novetat de la Festa Eivissenca de l'Associació de Jubilats, el concurs de paelles i l'orquestra Top Zero. 

Les propostes esportives prenen protagonisme en aquesta setmana festiva amb l’Aquatló Popular organitzat pel Triatló de Xilxes, la jornada de voleibol de platja organitzada pels Clavaris i Festers de Sant Vicent, la ruta amb bici, la marxa nocturna, l'exhibició de vols a càrrec del Club d'Aeromodelisme i la Carrera Popular 6K. 

A més, el públic infantil podrà gaudir amb un espectacle de titelles, cucanyes, carreres de sacs i del concurs de castells de sorra, mentre que en àmbit cultural Amics del Teatre representarà dos obres.

Pujar