elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xilxes registra un brot de coronavirus d'origen social amb onze persones contagiades

Xilxes registra un brot de coronavirus d'origen social amb onze persones contagiades
  • Xilxes no havia registrat casos de coronavirus les últimes setmanes

La Conselleria de Sanitat ha confirmat un brot de coronavirus a Xilxes. Es tracta d'un focus d'origen social amb almenys onze persones contagiades. Aquest nou brot el coneixem en una jornada en què s'han tornat a disparar els contagis: més de 1.300 i dos morts.

Pel que fa a la localitat castellonenca, Xilxes no havia registrat casos de coronavirus les últimes setmanes. Des que va esclatar la pandèmia, Xilxes ha registrat 135 contagis i 1 mort.

A més del brot de Xilxes, aquest dijous s'han confirmat dos focus més a Benidorm i Benicarló, totes dues d'origen social.

Balanç diari coronavirus

Els hospitals valencians tenen, actualment, 363 persones ingressades, 62 d'elles a l'UCI: 78 a la província de Castelló, 10 a UCI; 121 a la província d'Alacant, 26 a l'UCI; i 164 a la província de València, 26 a UCI.

S'han registrat dues morts per coronavirus des de l'última actualització, dues persones de 57 i 84 anys, per la qual cosa el total de decessos des de l'inici de la pandèmia és de 7.912: 871 a la província de Castelló, 3.043 a la d'Alacant i 3.998 a la de València.

Pujar