17 de gener de 2021 17/1/21

Xilxes optarà a una subvenció per a la reforma de l'ambulatori de la platja

    L'Ajuntament de Xilxes optarà a una subvenció de la Generalitat Valenciana per a la reforma de l'ambulatori de la platja amb la finalitat de condicionar aquest centre a les necessitats actuals d'usuaris i professionals.

    La Regidoria de Sanitat presentarà un projecte que contempla la pintura d'aquest espai, la reforma dels banys per a la seva adaptació a la normativa d'accessibilitat, el canvi de paviment i la instal·lació de noves portes.

    En els últims mesos també s'han dut a terme treballs de manteniment en aquest ambulatori consistents en l'adequació de les parets interiors després d'anys sense pintar-se i la instal·lació d'un termo per a l'ús de l'aigua calenta.

    Amb la finalitat de millorar la qualitat de l'assistència sanitària del municipi, l'Ajuntament ha augmentat en un 33% l'aportació econòmica dedicada al manteniment dels dos consultoris auxiliars de la població mitjançant l'aprovació d'un conveni amb la Conselleria. Així mateix, en matèria sanitària s'ha aconseguit un estalvi de 2.500 euros anuals després de sol·licitar a l'administració autonòmica el servei de trasllat d'analítiques.

    Pujar