elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xilxes llança una campanya de sensibilització i prevenció de la COVID en el districte marítim

Xilxes llança una campanya de sensibilització i prevenció de la COVID en el districte marítim
  • Els veïns i veïnes poden trobar diversos vinils decoratius en el sòl dels carrerons de la platja

L'Ajuntament de Xilxes ha llançat una campanya de sensibilització i prevenció contra la COVID-19 en el districte marítim, la iniciativa cerca conscienciar a la ciutadania sobre la necessitat de l'ús de la mascareta i el respecte de les mesures de distanciament i higiene per a previndre possibles contagis per COVID-19.

Els veïns i visitants podran trobar-se amb els diferents vinils decoratius que formen part de la campanya en caminar pels "carrerons". Ja que han sigut col·locats en el sòl dels estrets vials de pas per als vianants.

Missatges com "Recordeu: ús obligatori de mascaretes" o "És molt important respectar les normes d'higiene i distanciament" es poden llegir en les diferents peces.

En la zona marítima de Xilxes existeixen prop de 60 carrerons que són molt transitats per veïns i visitants per a moure's pels diferents carrers i accedir a la platja, per la qual cosa a través d'aquesta campanya l'Ajuntament busca cridar l'atenció i sensibilitzar a la població de la importància de respectar les normes, en una època en què augmenta notablement el nombre d'habitants del poblat marítim de Xilxes.

Pujar