3 de juny de 2020 3/6/20

Xilxes inicia les festes amb el llançament del ‘chupinasso’

  • La solta de dos bous cerrils de la ramaderia Román Sorando ha congregat a nombrosos aficionats en el recinte

Xilxes ha iniciat les festes del Santíssim Crist de la Jonquera amb el llançament del tradicional ‘chupinasso’ des del balcó de l'Ajuntament, acte que s'ha posposat a les 17.00 hores per les condicions meteorològiques.

La reina i les dames, que van viure l'acte de la presentació en la nit del divendres, han pujat al balcó del consistori per a donar el tret d’eixida a la setmana festiva, acte que ha estat amenitzat per la xaranga local.

Seguidament, les exhibicions taurines han congregat a un nombrós públic en el recinte amb motiu de la solta de dos bous cerrils de la ramaderia de Román Sorando, mentre que a la nit el recinte ha tornat a omplir-se amb el bou embolat de Pedro Peris.

La música dels ‘Blend Brothers Live Show’ ha amenitzat la nit del primer dissabte de les festes patronals. La jornada del diumenge estarà dedicada a les celebracions religioses en honor al Crist de la Jonquera. A més, s'inaugurarà l'exposició de manualitats de María del Mar Díez Tel, organitzada per l'Associació de Mestresses de Casa.

Pujar