11 de juliol de 2020 11/7/20

Xilxes impulsarà el lloguer d'habitatges per a ampliar l'oferta turística del municipi

Xilxes impulsarà el lloguer d'habitatges per a ampliar l'oferta turística del municipi - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Xilxes impulsarà el lloguer d'habitatges per a ampliar l'oferta turística del municipi - (foto 2)

  L'Ajuntament de Xilxes impulsarà el lloguer d'habitatges amb l'objectiu d'ampliar l'oferta turística del municipi i contribuir a la desestacionalització del turisme.

  L'alcalde de Xilxes, José Martínez, i el regidor de Turisme, Alberto Ferrando, han mantingut aquesta setmana una reunió amb la Subdirectora General de l'Agència Valenciana de Turisme, Isabel Palafox, en la qual s'han perfilat possibles mecanismes destinats a incentivar el lloguer vacacional.

  La creació d'un espai web que aglutine l'oferta d'habitatges de lloguer és una de les fórmules que es barallen. Tal com ha indicat el regidor de Turisme, Alberto Ferrando, "es tracta de facilitar als turistes que ens visiten una xarxa d'habitatges en lloguer que pugua encaixar amb els seus interessos al llarg de tot l'any, la qual cosa obri les portes a la desestacionalització i complementa altres iniciatives turístiques en aquest sentit".

  José Martínez, alcalde de Xilxes, ha explicat que "la dinamització del turisme ha d'anar acompanyada d'una oferta de serveis turístics de qualitat que ofereixca garanties, i des de l'Ajuntament entenem que en el municipi existeix una necessitat d'habitatges o apartaments vacacionals que pot resoldre's incentivant el lloguer".

  Pujar