22 d’octubre de 2020 22/10/20

Xilxes finalitza les obres de les instal·lacions del Teatre Municipal

Xilxes finalitza les obres de les instal·lacions del Teatre Municipal - (foto 1)
  • Aquesta actuació emmarcada en el Pla Castelló 135 ha deixat completament finalitzat l'edifici, que s'inaugurarà en les pròximes setmanes

L'Ajuntament de Xilxes ha finalitzat les obres escomeses en les instal·lacions del Teatre Municipal, treballs que deixen completament acabat aquest edifici municipal perquè puga ser aprofitat per la ciutadania.

Les obres han afectat principalment la primera planta de l'edifici, on s'han condicionat tres sales per a acollir exposicions, conferències o activitats de les associacions locals.

L’actuació també ha suposat la millora de la instal·lació elèctrica i climatització de l'edifici, així com els revestiments i fusteria. A més, ara la sala de butaques compta amb un nou projector, pantalla i sistema d'altaveus.

La finalització d'aquest edifici no ha suposat inversió municipal, ja que s'ha finançat íntegrament amb la subvenció del Pla Castelló 135 de la Diputació.

Amb la finalitat de mostrar les noves instal·lacions i les seues prestacions, en les pròximes setmanes s'inaugurarà oficialment aquest edifici municipal amb un esdeveniment dirigit als veïns i veïnes.

A més, per a seguir amb la millora de les dependències municipals, l'equip de govern ha sol·licitat a la Conselleria de Cultura una subvenció que permetria canviar el teló i incorporar un nou sistema d'il·luminació en l'escenari.

Pujar