13 d’agost de 2020 13/8/20

Xilxes aprova en ple una proposició per a la reparació dels desperfectes de la passarel·la

  • La proposició insta al Ministeri i al Servei Provincial de Costes a l'adopció de mesures per a l'execució de les obres necessàries

El ple de l'Ajuntament de Xilxes ha aprovat una proposició d'alcaldia per a la reparació dels desperfectes de la passarel·la de la platja amb la finalitat de retornar aquesta instal·lació al seu ús general en les condicions de seguretat necessàries després del tancament al públic per instrucció del Servei Provincial de Costes.

De fet, la proposició insta al Ministeri per a la Transició Ecològica l'adopció de les mesures oportunes per a dur a terme les actuacions precises destinades a la reposició del servei, alhora que sol·licita al Servei Provincial de Costes de Castelló agilitzar qualsevol tràmit que permeti l'execució de les obres de reparació.

La sessió també ha aprovat definitivament la Modificació Puntual núm. 3 del Pla Parcial del Sector Terciari “Finca de los Tres Términos”, per la qual es designa com a urbanitzador a la mercantil COLORKER S.A.

L'alcalde de Xilxes, José Martínez, ha indicat que ‘necessitem la col·laboració d'altres administracions per a procedir a la reparació de la passarel·la-mirador i retornar el seu ús amb les màximes garanties de seguretat. És un dels nostres emblemes turístics, per la qual cosa continuarem treballant per a aportar una solució al més prompte possible’.

Pujar