1 d’octubre de 2020 1/10/20

Xilxes ha afavorit la generació d'ocupació amb 111 contractacions en el 2018

    L'Ajuntament de Xilxes ha afavorit la generació d'ocupació amb un total de 111 contractacions al llarg del 2018, una xifra que reflecteix la voluntat d'equip de govern per oferir oportunitats laborals als veïns i veïnes.

    La Regidoria d'Ocupació i Contractació ha aportat aquest balanç, al qual cal sumar els 5 becaris que han participat en programes d'accés a l'ocupació per als més joves. A més, ha informat de l'existència de 21 borses de treball municipals en l'actualitat, algunes de la quals estan en procés de renovació.

    Així mateix, el gruix de contractacions correspon al període estival, en el qual es requereixen serveis com els de socorrisme, monitors de platja accessible, policies de reforç, personal de l'escola d'estiu o operaris de neteja, a més dels aturats agrícoles contractats per a l'adequació i control del terme municipal.

    L'Ajuntament de Xilxes ha valorat positivament aquestes xifres, fruit de l'aposta per les polítiques actives d'ocupació i del treball dels tècnics municipals. La municipalització dels serveis, l'accés a nombroses subvencions i l'aportació de fons propis ha possibilitat incrementar la qualitat dels serveis municipals prestats ajudant els veïns i veïnes.

    Pujar