13 d’agost de 2020 13/8/20

Martínez: “Només el govern del PP de la Diputació lluita contra la plaga de mosquits a Xilxes”

Martínez: “Només el govern del PP de la Diputació lluita contra la plaga de mosquits a Xilxes” - (foto 1)

  El candidat del Partit Popular a l'alcaldia de Xilxes, Vicente Martínez, ha destacat el suport constant del govern del PP en la Diputació de Castelló en la lluita contra els mosquits.

  Vicente Martínez ha assenyalat que “només el govern del PP lluita contra aquesta plaga a la qual és incapaç de posar solució el govern valencià de PSOE i Compromís”.

  Per al candidat a l'alcaldia, “la Diputació es torna a posar al costat dels municipis per a donar solució a les seues necessitats tot i que les competències no li corresponen, prioritzant la millora de la qualitat de vida de tots els veïns de Castelló”.

  A través del Servei Provincial contra Mosquits, la Diputació planteja realitzar tractaments en les zones no urbanes on els propis consistoris hauran de seguir realitzant els seus treballs.

  cal recordar que davant la plaga de mosquits, des del primer moment el govern provincial del Partit Popular s'ha posat a la disposició dels ajuntaments. “La Diputació és important i primordial perquè on no arriba el sectarisme de Puig i Oltra, ací està la Diputació per a ajudar als municipis a resoldre els problemes que uns altres, que malgrat tenir les competències, han rebutjat buscar una solució”.

  Pujar