13 de novembre de 2019 13/11/19

L'equip de govern de Xilxes lamenta la gestió de l'Escola d'Estiu en l'anterior legislatura

  L'equip de govern de Xilxes ha lamentat la gestió de l'Escola d'Estiu duta a terme en l'anterior legislatura, ja que segons indica un informe municipal el cost del servei va ser pagat íntegrament pels usuaris i l'equip de govern popular no va establir un preu públic l'any 2013, tal com indica la legislació.

  Així mateix, els usuaris de l'Escola d'Estiu ingressaven directament l'import corresponent al número de compte de l'empresa concessionària, qui fixava la tarifa segons l'oferta econòmica presentada en l'adjudicació, quantitat que era autoritzada per l'equip de govern popular al no establir un preu públic ni aplicar cap reducció.

  A més, aquest mateix 2013 figuren 65 sol·licituds d'alumnes a aquesta Escola d'Estiu de gestió privada, mentre que els populars insisteixen que van ser 104 els inscrits, per la qual cosa l'equip de govern ha manifestat la seva 'preocupació per la irresponsabilitat que implica aquesta actitud i la possible desprotecció dels menuts si finalment els informes confirmen que no es van tramitar totes les assegurances'.

  En aquesta legislatura l'equip de govern de l'Ajuntament de Xilxes ha convertit l'Escola d'Estiu i l'Escola Infantil en serveis de gestió pública, pels quals ha establert un preu públic molt per baix de les tarifes que pagaven els usuaris en l'anterior mandat, a més d'incrementar la qualitat educativa. De fet, a l'escola d'estiu aquest any el preu s'ha fixat en els 35 € mensuals, mentre que a l'escola infantil s'ha aconseguit un augment de matriculacions de més del 50% i el seu preu públic està fixat en un màxim de 150 € en la corresponent Ordenança Fiscal Reguladora.

  Després de les evidències d'aquest informe de l'any 2013 referit a l'Escola d'Estiu, l'equip de govern va a iniciar una revisió de les diferents adjudicacions realitzades durant l'anterior mandat popular.

  ocultar
  L'equip de govern de Xilxes lamenta la gestió de l'Escola d'Estiu en l'anterior legislatura
  Pujar