30 de setembre de 2020 30/9/20

L'Ajuntament de Xilxes fomenta l'ocupació amb la contractació de 4 nous operaris

  L'Ajuntament de Xilxes ha contractat a 4 persones en situació de desocupació amb l'objectiu de fomentar la inserció laboral i cobrir les necessitats pròpies que demanda l'àrea de Serveis Municipals.

  Aquestos 4 nous operaris, les contractacions dels quals gestiona la Regidoria d'Ocupació, s'acaben d'incorporar al seu lloc de treball i desenvoluparan tasques de manteniment i neteja d'edificis públics, electricitat, serveis agraris i reforç de la Brigada Municipal.

  Un dels peons s'ha destinat a l'atenció de l'ecoparc, de manera que s'encarregarà d'atendre als seus usuaris durant 3 hores, mentre que les 3 hores restants es dedicarà a la neteja de sèquies i camins.

  Aquestes 4 noves incorporacions, els contractes de les quals oscil·len entre els 3 i els 12 mesos de durada, s'han impulsat a través de diferents ajudes sol·licitades a la Generalitat Valenciana i a la Diputació de Castelló.

  L'Ajuntament de Xilxes està combatent la desocupació oferint treball als seus veïns i veïnes, tant a través de fons propis com a través de la sol·licitud de subvencions. A més, des del Servei d'Orientació Laboral s'està afavorint la formació i la contractació en empreses del municipi i la comarca.

  Pujar