5 de desembre de 2020 5/12/20

L'Ajuntament de Xilxes estalviarà més d'11.000 € anuals amb el trasllat de l'Oficina de Turisme

  • Aquest punt d'informació se situarà en les instal·lacions de la Piscina Municipal de cara a la temporada estival

L'Ajuntament de Xilxes estalviarà un total d'11.186 € anuals de lloguer amb motiu del canvi d'espai de l'Oficina de Turisme, que se situarà en un edifici de titularitat municipal de cara a la temporada estival.

Aquest punt d'informació turística situat en el Carrer Colón del poblat marítim es traslladarà a les instal·lacions de la Piscina Municipal, on la Regidoria de Turisme ja ha començat a treballar en l'avaluació de les necessitats d'aquesta nova oficina.

La resolució d'aquest contracte d'arrendament, vigent des de maig de l'any 2005, i de les seues despeses derivades és una mesura inclosa en la línia de reducció de despeses empresa per l'actual equip de govern en la seua voluntat per ajustar al màxim els comptes per a poder donar cobertura a altres necessitats.

L'estalvi de 13.000 € anuals en la factura elèctrica a través de la millora de l'enllumenat públic amb lluminàries LED o la reducció de 2.500 € a l'any després de sol·licitar a la Conselleria de Sanitat el servei de trasllat d'analítiques són alguns exemples d'aquest compromís amb una gestió econòmica eficient i responsable.

Pujar