26 de novembre de 2020 26/11/20

Xilxes, Godelleta, Meliana, Borbotó i Beniparrell seus de galotxa dels JECV

  • La segona fase dels provincials es tanca en la província de Castelló demà dissabte 4 de febrer. A València arranca la segona fase en quatre seus de competició

Els XXXV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de galotxa afronten un cap de setmana apassionant amb grans partides en la província de Castelló, on es disputaran les finals provincials a Xilxes i en la província de València, es jugaran els quarts de final en les localitats de Godelleta, Meliana, Borbotó i Beniparrell. Les escoles de Riba-roja, Moixent Vinalesa, Massalfassar, Meliana, Massamagrell, Montserrat, Llíria, Albuixech, Algimia, Beniparrell, Pobla Vallbona, Borbotó, Marquesat, Godelleta, Sueca, Almassora, Vila-real, Xilxes, Onda, Borriol i Castelló de la Plana juguen partides de la segona fase del provincial.

En el trinquet Álvaro Navarro de Xilxes es juguen les finals de Castelló. En la categoria benjamí, jugaran la gran final els equips d'Almassora i Vila-real. En la categoria aleví, jugaran les finals d'Almassora A, Almassora B, Almassora C i Vila-real A. En la categoria infantil, jugaran la final absoluta, Xilxes i Onda. La final per la tercera plaça la jugaran Almassora i Vila-real. En la categoria cadet, jugaran la final absoluta, Onda i Borriol A. La final per la tercera plaça la jugaran Borriol B i Castelló de la Plana. A València es jugaran les partides de quarts de final en els carrers artificials de la província.

Pujar