elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xàtiva reprén l’atenció d’orientació laboral a través del portal d’ocupació Portalemp

Xàtiva reprén l’atenció d’orientació laboral a través del portal d’ocupació Portalemp
  • A partir d’aquest divendres es podran sol·licitar les cites prèvies i la pròxima setmana es recupera l’horari d’atenció presencial i telefònic

L’Ajuntament de Xàtiva torna a posar en funcionament l’atenció d’orientació laboral a través del portal d’ocupació Portalemp, i a partir d’aquest divendres ja es podran sol·licitar les cites prèvies. L’horari d’atenció presencial serà els dilluns de 10.00 a 13.00 h, i els d’atenció telefònica seran els dimecres i dijous de 10.00 a 13.00 h.

El portal d’ocupació, que va arrancar a l’octubre del 2019 és un servei d’intermediació laboral que serveix per a posar en contacte ofertes de treball, tant d’empreses com d’institucions públiques, i els demandants de feina. És un servei que pretén agilitzar els processos de selecció i oferir a la ciutadania una eina de cerca de treball personalitzada. El servei ha funcionat sense interrupció fins a l’actualitat.

Mitjançant l’atenció d’orientació laboral que ara es reprén amb el reforç de personal, i que es va aturar temporalment el passat mes de desembre, es busca facilitar la cerca de treball i orientar als demandants cap a unes ofertes concretes depenent del seu perfil laboral i els seus interessos.

Pujar