elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xàtiva reunirà el sector turístic valencià per a impulsar l'oferta turística al voltant del Camino del Cid

Xàtiva reunirà el sector turístic valencià per a impulsar l'oferta turística al voltant del Camino del Cid
  • El dijous 25 d'abril se celebrarà una trobada amb empresaris i agents locals per a convidar-los a formar part i explicar-los les característiques i singularitats del Club de Producto del Camino del Cid

MÉS FOTOS
Xàtiva reunirà el sector turístic valencià per a impulsar l'oferta turística al voltant del Camino del Cid - (foto 2)

El Consorcio Camino del Cid està duent a terme – durant este mes d'abril – una sèrie de reunions sectorials i empresarials amb els agents locals de les huit províncies que formen part de la ruta, amb l'objectiu d'explicar-los les característiques i singularitats del Club de Producto del Camino del Cid, una proposta inclosa dins del projecte ‘Puesta en valor de experiencias turísticas innovadoras vinculadas al Camino del Cid’, finançat pel Programa ‘Experiencias Turismo España’ en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea – NextGeneration EU.

El Club de Producto del Camino del Cid té com a finalitat cohesionar l'oferta empresarial de qualitat vinculada a l'itinerari i facilitar la comercialització de noves experiències turístiques. L'adhesió al club, voluntària i sense cost, possibilitarà atraure més viatgers als destins i més usuaris als diferents establiments que formen part de la ruta.

Des del Consorcio Camino del Cid s'ha fet una crida a quasi 3.000 empresaris, tècnics, agents locals i representants municipals per a implicar-los activament en el projecte.

El 25 d'abril a Xàtiva

Les sessions informatives ja s'han celebrat a les províncies de Burgos, Soria, Guadalajara, Zaragoza i Teruel. Dimarts que ve, 23 d'abril tindrà lloc a Castelló una nova trobada, el 24 a Saix (Alacant) i el dia 25 Xàtiva (València) serà la localitat que tancarà la ronda de trobades. La reunió tindrà lloc a la Sala de Conferències de la Casa de la Cultura (Carrer Montcada, 7) de la localitat valenciana.

De moment s'han remés prop de 300 invitacions a possibles interessats de la província de València, s'ha creat un butlletí de notícies específic sobre el Club i s'ha habilitat un apartat en la pàgina web www.caminodelcid.org des del qual es pot accedir a un formulari d'inscripció que és necessari emplenar en el cas d'estar interessat a assistir a la trobada.

El Consorcio Camino del Cid és una entitat pública sense ànim de lucre integrada per les diputacions provincials de València, Burgos, Soria, Guadalajara, Zaragoza, Teruel, Castelló i Alacant. Té per objecte la definició, dinamització, divulgació cultural i promoció turística del Camino del Cid, ruta turístic cultural que seguix els passos del Cid narrats en el Cantar.

Pujar