elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xàtiva renovarà els equips de bombeig de la sala d’impulsió d’aigües potables

Xàtiva renovarà els equips de bombeig de la sala d’impulsió d’aigües potables
  • Es reposarà una de les bombes principals que dóna alimentació al dipòsit del Bellveret

La Mesa de Contractació de l’Ajuntament de Xàtiva va tractar ahir la proposta d’adjudicació per a la reposició d’equips de bombeig en la sala d’impulsió d’aigües potables.

Es tracta d’unes obres de millora i renovació d’equips amb un cost superior als 40.000 euros i que han estat adjudicades a l’empresa Aqlara. Aquests equips han ultrapassat sobradament la seua vida útil, sent necessària la seua reposició per tal de millorar les característiques hidràuliques i el seu rendiment.

La principal intervenció suposa la renovació d’una de les bombes principals, la qual dóna alimentació durant moltes hores al dia al dipòsit del Bellveret. La nova bomba permetrà bombejar fins a 80 litres per segon, el que donarà una major seguretat i estabilitat al sistema d’alimentació d’aigua potable als dipòsits de Sant Josep i del Bellveret.

«Són unes obres inscrites dins del Pla Director de Renovació de la xarxa d’aigua potable i és la primera de les grans obres que anem a fer en l’any 2024. Esperem durant els propers mesos seguint licitant obres vinculades a la renovació de la xarxa i arribar a eixe nivell d’inversió i renovació que venim buscant des de fa anys», ha assegurat el regidor d’Aigües Potables Ignacio Reig.

 

Pujar