elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xàtiva programa una sèrie de tallers de gravat i estampació entre els mesos de setembre i novembre

Xàtiva programa una sèrie de tallers de gravat i estampació entre els mesos de setembre i novembre
  • Les activitats, emmarcades en el mil·lenari del Collar de la Coloma, es desenvoluparan al CCX i estaran impartides per Angela Malysheva

Aquest mes de setembre comencen els tallers i masterclass de gravat i estampació impartits per la Doctora en Belles Arts de la Universitat Politècnica de Sant Carles de València, Àngela Malysheva. Aquestes activitats s’impartiran en el Centre Cultural de Xàtiva (CCX) i porten per títol «Il·lustrem el collar», ja que estan emmarcades en la programació del mil·lenari de l’obra «El collar de la coloma» d’Ibn Hazm.

El primer taller serà el d’Aiguafort, els dies 29 i 30 de setembre i 1 d’octubre, mentre que el taller d’Aiguatinta es realitzarà els dies 6, 7 i 8 d’octubre. Els dies 13, 14 i 15 d’octubre la tècnica del taller serà la del Vernís tou; els dies 20, 21 i 22 d’octubre de Fotopolímers i el 27, 28 i 29 d’octubre el taller serà de Punta Seca Mezzo-tinto. Durant el mes de novembre es desenvoluparan els dos últims tallers: de Collagraf els dies 3, 4 i 5; i de Linogravat i gofrat els dies 10, 11 i 12.

Els horaris seran de 18 a 21 hores els dijous i divendres, i de 10 a 14 hores els dissabtes. El preu del taller solt és de 10 euros mentre que el conjunt de tots els tallers té un preu de 50 euros. Els materials estan inclosos. La inscripció es pot fer efectiva a la Casa de Cultura de Xàtiva i serà necessari ser major de 16 anys.

Pujar