elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xàtiva presenta la programació per a les festes de Sant Joan organitzada per AHOXA junt amb altres associacions

Xàtiva presenta la programació per a les festes de Sant Joan organitzada per AHOXA junt amb altres associacions
  • Hi haurà activitats musicals, comercials i la plantà i cremà d’una foguera amb la col·laboració d’ADEXA, Xàcec, Gent del Mercat l’Associació de Djs i Barri Nord-Oest

MÉS FOTOS
Xàtiva presenta la programació per a les festes de Sant Joan organitzada per AHOXA junt amb altres associacions - (foto 2)

Aquest dimarts s’ha presentat a l’Ajuntament de Xàtiva la programació amb motiu de les festes de Sant Joan, organitzada per l’Associació AHOXA amb la col·laboració de l’Ajuntament de Xàtiva i d’altres entitats locals com ara ADEXA, Xàcex, Gent del Mercat, l’Associació Local de Djs o l’Associació del Barri Nord-Oest.

Les activitats començaran el dijous 23 amb la plantà d’una foguera elaborada per l’artista faller xativí Venancio Cimas, i que es plantarà a l’Avinguda Abú Masaifa, front a la plaça de la Telefónica. Posteriorment tindrà lloc el sopar de la Nit del Ros (21 hores) organitzat per l’Associació del Barri Nord-Oest a la pista poliesportiva d’Ausiàs March, amb posterior concert en homenatge a Nino Bravo i Camilo Sesto.

El divendres 24 l’activitat s’iniciarà a l’Albereda de 11 a 13:30 hores, amb animació i mini-disco infantil organitzada per Xàcex amb la col·laboració de la Mona i de l’Associació de Djs de Xàtiva. Ja per la vesprada, a les 19 hores tindrà lloc un concert del grup Cara B a la Plaça del Mercat organitzat per l’Associació Gent del Mercat, i per la nit es produirà la cremà de la foguera a mans de les Falleres Majors de Xàtiva. Per al dissabte 25 està previst un «Shopping day Sant Joan» a la plaça de la Telefónica de 11 a 21 hores, amb la participació de Xàcex, ADEXA i l’Associació Barri Nord-Oest.

A més a més, el pàrquing del pavelló Francisco Ballester també albergarà una sèrie de cites musicals. El divendres 24 es realitzarà la Nit Jove de Sant Joan, en horari de 18 a 1:30 hores, amb la participació dels grups Kvundy Swing i Shokes i dels Djs Pablo Mas, Ivan Suel, Mith Van Staveren, Dany Asensy, Mareels, Jesús Ciges i Kike Samit. D’altra banda, el dissabte 25 des de les 18 i fins la 1:30 hores es podrà gaudir de la festa «Remember Made In Xàtiva», amb la participació dels Djs Arturo Roger, Coqui Selección, Nacho Penadés, Javi Patiño, Titin, Sagy, Ciber i Marcos Durán.

«Després de molt de temps Xàtiva tornarà a gaudir de les festes de Sant Joan, amb la plantà i cremà d’una foguera, gràcies a l’impuls d’AHOXA amb la col·laboració de la resta d’associacions comercials de la ciutat. Això demostra el bon treball que s’està fent de manera conjunta per a la reactivació econòmica i social de la nostra ciutat, necessària per poder seguir promocionant Xàtiva» ha indicat l’alcalde Roger Cerdà, qui ha recordat que «es podrà gaudir d’un cap de setmana llarg amb moltíssimes activitats repartides entre diferents punts de la ciutat».

Per la seua part, el president d’AHOXA Richi Medina ha manifestat que «iniciem aquesta activitat com a revulsiu en una època de l’any en que la nostra ciutat estava orfe de festes per a que la gent puga eixir a gaudir al carrer», al temps que ha convidat a la ciutadania «a participar de totes les activitats programades al voltant de les festes de Sant Joan».

Pujar