elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xàtiva presenta el festival familiar “Catalinetes i Cançonetes” per al pròxim 25 de novembre

Xàtiva presenta el festival familiar “Catalinetes i Cançonetes” per al pròxim 25 de novembre
  • Els concerts, on participaran artistes de la localitat, tindran lloc entre les 10 h i les 19 h al Jardí de la Pau i al Gran Teatre

MÉS FOTOS
Xàtiva presenta el festival familiar “Catalinetes i Cançonetes” per al pròxim 25 de novembre - (foto 2)

Xàtiva presenta el festival familiar «Catalinetes i cançonetes» que se celebrarà el pròxim 25 de novembre, al Jardí de la Pau i el Gran Teatre entre les 10 h i les 19 h. L’objectiu és recuperar una tradició molt arrelada a la ciutat, amb molta música popular i de quilòmetre zero.

Enguany hi participaran artistes com Ramonets amb la Sedajazz kids, Dani Miquel i els Ma Me Mi Mo Músics, The Penguins, i Trobadorets, a més d’activitats amb la Muixeranga de Xàtiva, el Grup de Danses Socarrel i la Banda Jove de la Música Nova. A la jornada hi haurà també ludoteca i berenar de Catalinetes.

El festival vol reivindicar la cultura socarrada i vol convertir-se en una cita anual de programació familiar de qualitat, arrelada a les tradicions de la ciutat, a la cultura de quilòmetre zero, i fora de la temporada de primavera-estiu, en la qual es concentren la majoria d’aquestes propostes. Es tracta d’un festival que acull entitats i associacions xativines a la programació, fent-les així partícips de l’organització de la festa, i ensenyant als més menuts el valor d’aquests espais. A més a més, es una atracció per a les famílies de les comarques veïnes que poden vindre a passar el dia i gaudir dels concerts, així com del comerç i la restauració local.

“L’objectiu és que a Xàtiva, en família, sempre hi haja alguna cosa a fer de qualitat, divertida, interessant i en valencià. El ‘Catalinetes i cançonetes’ s’emmarca en la voluntat de fer, entre tots i totes, una ciutat educativa, que vol dir una ciutat més amable i còmoda per les famílies, un objectiu que transcendeix, fins i tot, el fet cultural”, ha explicat Alfred Boluda, regidor de Cultura.

Els concerts començaran a les 10 h del matí, amb una parada breu per a dinar, i acabaran a les 19 h, una hora respectuosa amb els horaris infantils i que permetrà compatibilitzar a les famílies amb xiquets i xiquetes més majors que així ho desitgen, assistir a la manifestació que organitza la Casa de les Dones el mateix dia amb motiu del Dia Internacional per a l'eliminació de la Violència contra les Dones.

Pujar