elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xàtiva posa en marxa l’oficina «Orientajove» per a l’orientació laboral i educativa de la joventut

Xàtiva posa en marxa l’oficina «Orientajove» per a l’orientació laboral i educativa de la joventut
  • El servei és gratuït i personalitzat i es prestarà a la Casa de la Joventut amb cita prèvia els dilluns i els dijous en horari de 10 a 14 i de 17 a 20 hores

MÉS FOTOS
Xàtiva posa en marxa l’oficina «Orientajove» per a l’orientació laboral i educativa de la joventut - (foto 2)

L’Ajuntament de Xàtiva ha posat en marxa, a través de la regidoria de Joventut, un nou servei d’orientació, assessorament i acompanyament laboral i educatiu per a joves, que porta el nom de «Orientajove».

Aquest servei és gratuït i personalitzat, i es presta a la Casa de la Joventut de Xàtiva. L’assessorament laboral és prestarà els dilluns i l’assessorament educatiu els dijous, en ambdós casos en horari de 10 a 14 i de 17 a 20 hores, sent necessari demanar cita prèvia per a rebre atenció. Aquesta cita prèvia es pot sol·licitar enviant un correu electrònic a joventut@ayto-xativa.es o telefonant al 96 227 43 42.

A mes a més està previst oferir també una sèrie de tallers depenent de les demandes, les necessitats i els interessos de les persones que facen ús d’aquest servei. Entre els tallers que es poden dur a terme estan el de l’obtenció de Certificat Digital, Inscripció al Portalemp, Entrevista de Treball, Currículum, Habilitats Comunicatives, Motivació per a la cerca activa de treball, Ferramentes per a la recerca de treball públic i privat, Autoconeixement i coneixement del mercat de treball, Formació per a l’ocupació i Resolució de conflictes.

«Iniciem un nou servei emmarcat en el Pla Millenial per tal de fer un assessorament i acompanyament laboral i educatiu per a les persones joves de la nostra ciutat», ha manifestat la regidora de Joventut Lena Baraza.

Pujar