elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xàtiva celebrarà la Setmana de l’Educació amb xerrades, excursions i la realització de la Fira de l’Estudiantat

Xàtiva celebrarà la Setmana de l’Educació amb xerrades, excursions i la realització de la Fira de l’Estudiantat
  • També està prevista l’entrega dels premis extraordinaris a l’alumnat de Primària i Secundària 21-22 i l’homenatge al personal docent jubilat en 2022

MÉS FOTOS
Xàtiva celebrarà la Setmana de l’Educació amb xerrades, excursions i la realització de la Fira de l’Estudiantat - (foto 2)

Xàtiva celebrarà la propera setmana una sèrie d’activitats per tal de celebrar la Setmana de l’Educació, que s’iniciarà el 2 de maig i es perllongarà fins al diumenge dia 7.

Dimarts està prevista una xerrada sobre els riscs d’internet, a càrrec de Jorge Peiró Piqueras, del departament de Participació Ciutadana de la Policia Nacional. Aquesta activitat està adreçada a pares, mares, AMPES i públic en general, i tindrà lloc a les 19:30 hores a la Casa de Cultura.

Per al dimecres 3, a les 18 hores i també a la Casa de Cultura, està prevista l’Entrega dels Premis Extraordinaris a l’alumnat de Primària i Secundària dels centres educatius de Xàtiva del curs acadèmic 2021-2022; mentre que el dijous 4 a les 19:30 hores es realitzarà l’acte homenatge al personal docent jubilat durant el 2022.

Divendres 5 de maig, durant el matí, se celebrarà la Fira de l’Estudiantat a l’Albereda Jaume I, la qual està dirigida a l’alumnat de Secundària per tal de conèixer l’oferta formativa, especialment la relacionada amb la Formació Professional. Estaran representades pràcticament totes les rames professionals de les comarques d’àmbit d’influència de Xàtiva i es podrà visitar de 9:30 a 14 hores. Eixe mateix divendres, a les 11 hores, es realitzarà al Jardí de la Pau una «Holi Party» adreçada a l’alumnat del 3er cicle de Primària. L’activitat portarà el lema «Anti-Bullying» i es programa amb motiu del Dia Internacional Contra l’Assetjament Escolar (que es commemora el 2 de maig).

I per últim, el diumenge 7 de maig tindrà lloc una excursió al Bioparc de València. Es tracta d’una activitat dirigida a famílies amb xiquetes i xiquets i públic en general, havent d’inscriure’s prèviament a la Casa de la Joventut fins al dia 1 de maig. L’excursió té un preu de 32 euros per a menors de 12 anys i 38 euros per a la resta. L’activitat inclou entrada al parc durant 1 dia, autobús d’anada i tornada Xàtiva-Bioparc i segur de viatge.

Les persones interessades en obtindre més informació poden posar-se en contacte amb el Centre d’Informació Juvenil a través del correu electrònic joventut@ayto-xativa.es o educa@xativa.es, per telèfon al 96 227 43 42 o personant-se a la Casa de la Joventut en horari de dilluns a dissabte de 9 a 13 hores i de dilluns a divendres de 17 a 20 hores.

Pujar